Kindercoach

Een kindercoach die je begrijpt

Vind je het lastig om ’s ochtends op tijd op school te zijn? Of lukt het je maar niet om je kamer netjes te houden? Is het moeilijk om vrienden te maken? Luisteren je ouders niet naar jou, of begrijp jij niet wat ze willen dat je doet? Een kindercoach begrijpt je wél en kan je helpen bij dingen die je moeilijk vindt.

Zelfstandigheidstraining

Rosemarijn Gezinsbegeleiding is er voor jou. Vind je het bijvoorbeeld lastig om je huiswerk op tijd te maken, weet je niet wat je kunt doen als je vrije tijd hebt, of wil je graag beter leren omgaan met andere mensen? Dan kun je dat aan mij vertellen, zodat ik je erbij kan helpen. We kunnen aan de keukentafel praten, maar we kunnen bijvoorbeeld ook samen je kamer opruimen, terwijl we een praatje maken. Jij mag bepalen welke van de twee opties het wordt. Samen bedenken we op welke manier je kunt leren wat je wilt veranderen of verbeteren. Maar het is ook belangrijk dat je weet wat je juist al wel goed kunt, zodat we vanuit daar samen kunnen oefenen.

Kindercoach en vertrouwenspersoon

Ik ben kindercoach, maar je kunt me ook als vertrouwenspersoon zien. Het is belangrijk om met je ouders te praten als je iets moeilijk vindt. Maar als je het liever eerst tegen iemand anders vertelt, kun je bij mij terecht.

kindercoach en vertrouwenspersoon

Durf hulp te vragen

Als je autisme of ADHD hebt, vind je het misschien moeilijk om hulp te vragen. Maar het is wel belangrijk dat je op tijd om hulp vraagt als je dat nodig hebt. Ik kan je meer vertellen over autisme en ADHD, zodat je weet hoe je ermee om kunt gaan.

kindercoach om hulp vragen

Contact

Wil je weten hoe ik je als kindercoach kan helpen? Vraag je ouders of verzorgers dan om een e-mail te sturen naar info@rosemarijngb.nl of te bellen naar 06-23305145. We kunnen een afspraak maken om een kosteloos intakegesprek bij je thuis te plannen.