Over mij

Visie

Ik ben Diana Guldenaar, de drijvende kracht achter Rosemarijn Gezinsbegeleiding. Het is mijn overtuiging dat kinderen en jongeren van nature willen groeien en ontdekken. Door beperkingen als autisme en ADHD, maar ook door een ingewikkelde gezinssituatie, kan de opvoeding en ontwikkeling van een kind vastlopen. Omdat het kind onderdeel is van een gezin, gaan we met het hele gezin op weg naar herstel en verbetering. Ik bied daarvoor ambulante (intensieve) gezinsbegeleiding in Gelderland en diverse andere regio’s.

Opleiding en nascholing

Ik ben pedagoog (officieel Master of Education) en ik heb mij na mijn opleiding verder geschoold om kinderen en hun gezin te helpen die vastlopen in opvoeding en ontwikkeling. Mijn specialisatie is Jeugdpsychiatrie, met name autisme en ADHD. Ik ben geregistreerd autismecoach in het autismeregister (KrAS) en heb een SKJ-registratie. Daarnaast ben ik gecertificeerd KIES-coach.

Ervaring

Ik heb gewerkt in verschillende functies binnen de gehandicaptenzorg, gespecialiseerde gezinszorg, het speciaal onderwijs en de kinderopvang. Inmiddels heb ik ruime ervaring in gezinsbegeleiding in Gelderland.

Aanbod

Wij bieden (ambulante) jeugdhulp in complexe opvoedsituaties. Ons werkgebied is regio Gelderland. U kunt bij ons terecht voor begeleiding en behandeling op maat. Wij bieden (intensieve) gezinsbegeleiding, opvoedondersteuning, zelfredzaamheidstraining, autisme-en ADHD coaching, behandeling bij ontwikkelingsachterstanden, begeleiding bij echtscheiding (Kiestrajecten voor ouders en kind).

Bekijk ons aanbod >>

gezinsbegeleiding gelderland

Contact

Wilt u weten hoe ik gezinsbegeleiding in Gelderland kan bieden? Stuur dan een e-mail naar info@rosemarijngb.nl of bel 06-23305145 om een kosteloos intakegesprek bij u thuis te plannen.