Werkwijze

Werkwijze Rosemarijn Gezinsbegeleiding

Tijdens het intakegesprek geeft u aan waar u of uw kind hulp bij kan gebruiken. Vervolgens maak ik een persoonlijk begeleidingsplan. Als ouder wordt u nadrukkelijk betrokken bij de begeleiding. Aan het einde van de afgesproken periode evalueren we de veranderingen, aanpak en voortgang. Ik begeleid u en uw gezin het liefst in de vertrouwde thuissituatie. Respect, vertrouwen en privacy zijn voor Rosemarijn Gezinsbegeleiding de basis van een goede samenwerking.

  • Intake bij u thuis

    Als u contact met mij opneemt, reageer ik binnen twee werkdagen met een voorstel voor een kosteloos intakegesprek bij u thuis. Hierin bespreken we samen wat er aan de hand is, wat uw gezin nodig heeft en wat de volgende stappen zijn. Er is geen wachtlijst, dus de begeleiding kan snel beginnen.

  • Begeleidingsplan

    Ik streef ernaar om binnen drie weken van start te gaan met de begeleiding. Samen met u stel ik een begeleidingsplan op, zodat u weet hoe ik uw gezin ondersteun. Na een afgesproken periode én aan het einde van de begeleiding voeren we een evaluatiegesprek. Hierin bespreken we de ervaringen, aanpak en voortgang.

  • Contactmomenten

    We spreken samen af wanneer ik bij u langskom. Dat kan dus ook buiten kantooruren zijn. Als ouder heeft u een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. Om die reden wordt u nauw betrokken bij de begeleiding. Het is daarom belangrijk dat u tijdens de contactmomenten aanwezig bent.

Kosten

Ik heb een contract met de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Arnhem, Overbetuwe, Renkum en Wageningen.
Is er geen contract met uw gemeente en heeft u recht op een maatwerkvoorziening? Dan kan vaak een PGB-budget ingezet worden.

kosten gezinsbegeleiding

Contact

Wilt u een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@rosemarijngb.nl of bel 06-23305145 om een kosteloos intakegesprek bij u thuis te plannen.